Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • giant13
    Classic
    • 2012
    • 13

Wizyta

Witam,

Wczoraj byłem po raz pierwszy u Roberta z moją Octavią, którą mam od 3 m. w której były czasami niezidentyfikowane dźwięki w okolicach sprzęgła. Robert szybko zlokalizował co to może być - to blaszka jak się rozgrzeje to trze. Kilka ruchów i blaszka odgięta. Przy okazji zrobił mini przegląd zawieszenie i kilka małych rzeczy.
    Polecam bardzo, ponieważ jeszcze się nie spotkałem z takim bardzo dobrym indywidualnym podejściem do klienta. Odpowiadał na wszystkie pytania ( które już pewnie słyszał setki razy) doradzał, objaśniał. Polecam

Komentarz

• Misiek79
      Classic
      • 2010
      • 5

Ja również polecam warsztat Roberta.

Robiłem tam tylko tzw. serwisy ale podejście Roberta do tematu, otwartość oraz dążenie do pełnego zadowolenia klienta wzorowe. W warsztatach samochodowych raczej nie jest to spotykane.

Cena nie pasuje do jakości usług. Za niska

Komentarz

• Wally
        RS
        • 2012
        • 3790
        • Volkswagen

Co tu dużo gadać - skusiło mnie polecenie i chyba w największym stopniu cena :szeroki_usmiech

Robione były panewki + inne "pierdoły" i z czystym sumieniem mogę polecić i podejście i cenę i oczywiście samą pracę Roberta
        Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
        => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
        => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
        "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• litaja
          Classic
          • 2012
          • 2

Witam.
          02.10.2012r.
          Umówiona wizyta na wymianę rozrządu. Miło spędzony czas tym bardziej, że tematyka rozmów nie tyczyła się tylko pracy przy mojej Octavce. Robota wykonana szybciej niż przewidywał Robert za co serdecznie dziekuje. Przy okazji wymiany rorzadu, wymienił olej, płyn chłodniczy i dokonał przeglądu :wink: . Po wizycie u Roberta spokojnie pojade zrobic badania techniczne . I nikt mi nie powie, że coś z moim autkiem jest nie tak.
          Dodam również, że coś tam coś tam poręcił i teraz moja kochana pali mniej nawet w korkach w warszawce.

POLECAM POLECAM POLECAM

Jednym słowem daleko bo daleko ale WARTO - Robert spec

Komentarz

• jonson22
            Classic
            • 2010
            • 15

Wizyta w piątek i wymiana amortyzatorów oraz katalizatora i tłumika środkowego praca wykonana z największą starannością i precyzją po raz kolejny mogę z czystym sumieniem polecić Roberta.
            Załączone pliki
            www.toledoclubpolska.pl

Komentarz

• sezamek1
              Drive
              • 2010
              • 70

Witam,

Ja także po raz wtóry polecam warsztat Roberta. Jestem bardzo zadowolony z usług Roberta. Jest to naprawdę godny polecenia Fachowiec.

Robert wymienił, w mojej Octavii II FL 1,4 TSI, kompletny hałasujący rozrząd tj. napinacz, łańcuch i inne graty około rozrządowe.

Silnik przed wymianą, a kokretnie rozrząd, podczas rozruchu zimnego silnika, a także ciepłego np. 1 h po zgaszeniu, terkotał metalicznie przez ok. 2-3 sekundy.
              Po wymianie nastała cisza. Wymiana nastąpiła przy 42000 km przebiegu, auto jest z 2009 roku. Terkotać zaczął przy 30000 km, na początku rzadko, później coraz częściej, ostatnio terkotał właściwie przy każdym uruchomieniu, szczegolnie gdy był w miarę ciepły silnik.

Komentarz

• Andrzejek
                Ambiente
                • 2008
                • 133

Po raz kolejny podziekowania dla Roberta za... cierpliwosc :wink:
                Mimo napietego grafiku Robert w srode zmienil w mojej skodzince kolka na zimowki a dzisiaj zrobil maly przeglad. Jak zwykle
                OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
                Serwis: http://www.k-mot.pl/

Komentarz

• loru
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 4286
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ja trochę z innej beczki, każdy już wie, że Robert mimo nawału pracy potrafi wygospodarować odrobinę czasu, tym bardziej iż ja zawsze w sprawach niecierpiących zwłoki dzwonie z rama albo koło południa, że przyjeżdżam wieczorem i nigdy nie było problemu, mało tego Robert oprócz dużych napraw robi rzeczy drobne upierdliwe gdzie inni nie chcą się podejmować, mój przykła, pęknięty gdzieś przewód od tylnich spryskiwaczy, gówniana robota, czasochłonna a i zarobek na tym lichy, nie stanowiło to dla Roberta problemu.
                  Pragnę jeszcze zwrócić uwagę zainteresowanym aby odpytywali Roberta o ceny części, są bardzo atrakcyjne, niejednokrotnie tańsze niż u naszych sprzedawców, jak to mówią tu 5 złoty, tam 5 złoty i w ostatecznym rozrachunku będzie na kilka piw
                  O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• pskosz
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 703

Witam
                    ponowna profi robota, i jeszcze duży plus dla Roberta dla wykazanie dla mnie dużej ilości cierpliwości.
                    Szczególnie dziś z rana.
                    pozdrawiam
                    pozdrowienia

Komentarz

• robekcool
                      RS
                      • 2009
                      • 2041
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Wasze zadowolenie to najlepsza nagroda. Dziękuję
                      Na miejscu oleje Millers, Valvoline np. XFE PD 5l 150 pln.
                      Możliwość wysyłki przez Sklep
                      Ceny do negocjacji :!:
                      Oczywiście za użyte materiały nie doliczam stosowanej czasem przez inne warsztaty marży :idea:
                      Drugi podnośnik już na pokładzie.
                      Pozdrawiam.[
                      www.k-mot.pl
                      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
                      Autoholowanie.
                      Robert Kulma

Komentarz

• Adam August
                        Classic
                        • 2009
                        • 16

Witam wszystkich sympatyków Roberta i jego fachowego "doktorowania" naszym samochodom. Byłem kilka tygodni temu na rozrząd i pełną obsługę z olejem i płynem , zmieniliśmy (zmienił) oponki na zimowe. Sama przyjemność bycia na warsztacie , pełne profi. Byłem tam już nie raz i nie mam zamiaru tego zmieniać. Wszystkim polecam na 1000%. Pozdrawiam Cię Robert serdecznie.
                        Adam August

Komentarz

• hakibox
                          Classic
                          • 2012
                          • 10

Witam,

Przyszła kolej na moją pochwałem dla Roberta.
                          Wymiana tuleji wachacza przód = sprawnie, szybko i dokładnie
                          Spodobało mi się że nie trzeba czekac na "wjazd" na podnośnik, tylko tak jak umówione.

Komentarz

• Philu
                            Ambiente
                            • 2010
                            • 172
                            • Toyota

Kolejny raz polecam warsztat Roberta. Wykonane kilka prac przy mojej jak i mojego brata Octavii. Wszystko wykonane w pełni profesjonalnie, w miłej atmosferze i w korzystnej cenie. Polecam.
                            Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.

Komentarz

• delanopl
                              Elegance
                              • 2009
                              • 831

Również polecam warsztat Roberta, chociaż zmienialiśmy tylko ogumienie z letniego na zimowe przy okazji większej transakcji, która okazała się strzałem w dziesiątkę poważne i uczciwe podejście do ludzi z Jego strony :wink:

Komentarz

• trundaj
                                Classic
                                • 2010
                                • 3

Kolejny raz polecam warsztat Pana Roberta. Wielkie dzięki za pomoc w kupnie i negocjacji ceny Opla Corsy plus dodatkowo za przegląd Opelka i znalezienie i usunięcie usterki, której poprzedni właściciel nie mógł znaleźć kilka miesięcy. Autko sprawuje się rewelacyjnie. O cenie nie powinienem pisać bo jak zawsze konkurencyjna.
                                Widzę, że warsztat Pana Roberta się rozwija, bo oprócz naprawy samochodów europejskich, japońskich i koreańskich, do warsztatu Pana Roberta trafiają prawdziwe amerykańskie klasyki. Ten Cadillac robi wrażenie. Polecam i pozdrawiam.

Komentarz

• krzysiekq
                                  Classic
                                  • 2011
                                  • 14

Kolejna wizyta u Roberta. Tarcze + klocki. Wszystko oczywiście jak najbardziej ok. Części w dobrej cenie. Solidna robota. Mogę tylko ponownie polecić.

Komentarz

• Jerry
                                    Classic
                                    • 2006
                                    • 10

Ja również bylem u Roberta z Octavią Ojca na wymiance rozrządu, filtra paliwa i takich tam pogaduchach

Sprawa jak zwykle z każdym autem, załatwiona od ręki a i do tego mile spędzony czas, polecam, pozdróweczka 8)

Komentarz

• Philu
                                      Ambiente
                                      • 2010
                                      • 172
                                      • Toyota

Kolejna wizyta u Roberta. Wymiana 4 szt. amortyzatorów, lącznika stabilizatora oraz oleje, filtry itp. Super cena i wykonanie. Pełna profeska.
                                      Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.

Komentarz

• kamil9102
                                        Classic
                                        • 2013
                                        • 6

Również odwiedziłem warsztat w celu wymiany rozdządu, filtrów i oleju. polecam w 100%

Komentarz

• jonson22
                                          Classic
                                          • 2010
                                          • 15

Witam,
                                          Po raz kolejny odwiedziłem Roberta i jak zwykle w 100% jestem zadowolony. Tym razem wymianie uległy tarcze, klocki, olej. Oto kilka zdjęć z pracy Roberta
                                          Załączone pliki
                                          www.toledoclubpolska.pl

Komentarz

• robertskoda
                                            Classic
                                            • 2013
                                            • 1

Re: Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.

Właśnie odstawiłem do Roberta octavie na remont silnika, wymianę turbo, wymianę rozrządu itd.
                                            Pozdrawiam

Komentarz

• Andrzejek
                                              Ambiente
                                              • 2008
                                              • 133

Bedzie pan zadowolony :wink:
                                              OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
                                              Serwis: http://www.k-mot.pl/

Komentarz

• ZASADZKA2
                                                Drive
                                                • 2009
                                                • 99

POLECAM !

Byłem u Roberta na wymianie rozrządu, płynu hamulcowego, przeglądu klimy. Wszystko zrobione profesjonalnie POLECAM GORĄCO. Oczywiście następna wizyta tylko u Roberta.

Komentarz

• ORA_DEV
                                                  Drive
                                                  • 2011
                                                  • 69

Po raz kolejny Octavia trafiła do Roberta. Tym razem temat był naprawdę obszerny - wymiana turbiny, kompletnego sprzęgła z dwumasą, zawieszenie przód + oleje i filtry. POLECAM!

Komentarz

• greg44
                                                    L&K
                                                    • 2011
                                                    • 1198
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Opinię miałem napisać już dawno. Swoją OII serwisuję w warsztacie u Roberta praktycznie od kiedy ją kupiłem i jestem na forum, no może poza pierwszym przeglądem, chociaż teraz uważam, że powinienem od razu udać się do Roberta. Wykonywał mi drobne naprawy: np. w zawieszeniu auta, jak i poważniejsze naprawy mechaniczne przy np. w silniku i układzie napędowym. Robert posiada dużą wiedzę na temat samochodów Skoda ale i innych marek, silniki Diesla też nie stanowią problemu. Robert w swoim warsztacie dysponuje odpowiednimi narzędziami i nie idzie w tej kwestii na kompromisy. Ceny nowych części, które przed naprawą można u Roberta zamówić też są dobre. Jeżeli zrobienie parę kilometrów pod Warszawę dla kogoś nie stanowi problemu to polecam udanie się do Roberta. Ceny usługi w porównaniu do cen oferowanych przez mechaników warszawskich są bardzo konkurencyjne, jeżeli idzie to wraz z profesjonalną usługa to naprawdę polecam.

Komentarz

Pracuję...